Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

άσχετο

Γύρισα κουρασμένη. Από κείνες τις μέρες που καταλήγεις σπίτι και δεν θυμάσαι ούτε το όνομά σου.  Πονάει και λίγο η μέση μου, πεινάω κιόλας και δεν έχει και τίποτα έτοιμο, θέλω και κάτι ζεστό γιατί ξεπάγιασα... Με ξεγέλασε ο ήλιος και πήγα να το παίξω νεάνιδα. Τελικά αποφάσισα να φτιάξω τραχανά (όσοι δεν τον τρώτε μην κάνετε εκείνο το βαρετό "μπλιάχ" γιατί δεν είχα σκοπό να σας δώσω να φάτε). Έβαλα και φέτα μέσα κι ήρθε κι έδεσε!  Κάθισα σαν τον άνθρωπο στον (ολοκαίνουργιο καταπληκτικό μου) καναπέ κι έφαγα! Ωραίος ήταν! Ζεστάθηκε το μέσα μου βρε παιδί μου...

Άσχετο ε;  Ε καλά πώς κάνεις έτσι.

Και γώ όσα άκουγα από δω άσχετα ήταν αλλά δεν το έκανα θέμα.

Άμα είναι γκρινιάρης ο άνθρωπος.... απαπαπα.... νευράκια έχεις μου φαίνεται!

υγ: άμα τον πιάνει το κλαψιάρικο όμως, είναι φτυστός ξανθόπουλος! Δεν είναι;
υγ. β. όσο τον κοιτάω, σε βασιλάκη καϊλα μου φέρνει πιο πολύ
υγ. γ. 22:55: μήπως να φάω κι ένα μηλαράκι;

υγ. δ. 23:01:  δε μπορώ να κρατηθώ γμτ. Μόλις άκουσα τον υπουργό επικρατείας (σε τι υπουργεύει αυτός ακριβώς; ) να λέει ότι οι προηγούμενοι έφτασαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.  Φταίω εγώ που θυμήθηκα εκείνη την ιστορία που λέγανε για τον παττακό (που έλεγε διάφορα αμίμητα) ότι σε μια συγκέντρωση είχε πει "η προηγουμένη κυβέρνηση έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. εμείς κάναμε ένα βήμα μπρός" (βάλτε την αντίστοιχη καθαρεύουσα). Ε, φταίω εγώ τώρα που σε τσακίζω στα  υγ;

10 σχόλια:

  1. Μηλαράκι δε τρώμε ποτε ξαπλωμένοι και ποτε όταν βλέπουμε ειδήσεις....μπορει να μας κάτσει στο λαιμό,θα μου πεις κι αυτοί που βλέπουμε στα δελτία που μας κάθονται?Αυτοί φτανουν μέχρι το στομάχι και θρονιάζουν εκει.Καλημέρα και μια χαρα είναι ο τραχανας με φέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι ψηφίζω σάντουιτς με νουτέλα ή μερέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τη Nefosis για τον τραχανά. Εμείς φέτος (με το φόβο) της χρεωκοπίας πήραμε τριπλάσια ποσότητα (και ξινό και γλυκό)... Να έχουμε για τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Viva los traxanistas!!

    Moodytimes... είπα οτι είναι υπέροχος ο καινούργιος μου καναπές και πιο βολικός απ το πάτωμα αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλος για να ξαπλώνω (καθότι και δίμετρη :P ). οπότε σώζω το πνίξιμο απ την κατάποση τροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nefosis η ωριμότητα του πολίτη είναι αναγκαία στις δύσκολες και ιστορικές στιγμές που ζούμε. Σωτήρια και πολύτιμη η ψήφος σου. Πρέπει να ξεκινήσουμε αγώνα για να ξαναμπεί ο τραχανάς στη θέση που του αξίζει (και δεν αστειεύομαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαούδι... αποπροσανατολίζεις το κοινό. Είμαι σίγουρη οτι αυτός είναι πολιτικός ελιγμός για να μη δηλώσεις δημόσια ότι είσαι από κείνους που θα έκαναν μπλιάχ στον τραχανά και ειδικά με φέτα μέσα!!

    Πρέπει να αναθεωρήσεις τη στάση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο... όλο αυτό τον καιρό, με όλα όσα γίνονται υπάρχει πάντα μέσα μου μια αγωνία και μια σκέψη που λέει οτι εγώ έχω να ανησυχώ μόνο για μένα και πως ό,τι κι αν γίνει - κάπως θα επιβιώσω. 'Αν είχα παιδιά όμως, τι θα έκανα; Σκέφτομαι την αγωνία όλων σας που έχετε παιδιά αλλά και ηλικιωμένους ανθρώπους ή γενικώς άμεσα εξαρτώμενους...

    Απ την άλλη, αυτή καθαυτή η αιτία της αγωνίας, είναι και η ανεξάντλητη πηγή για να κάνει κανείς υπερβάσεις. Η δύναμη του γονιού όταν κινδυνεύει το παιδί του, είναι η μόνη που μπορεί να σαρώσει τα πάντα.

    Θυμήθηκα μια φράση της μάνας μου "όποιος σε πειράξει, θα γίνω λιοντάρι και θα τον κατασπαράξω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντως για χρόνια είχαμε απλωμένο τραχανά...
    με γεια τον καναπέ!
    εγώ δεν ανησυχώ...
    έχουμε περάσει και χειρότερα...
    αν δε, τρώμε και τραχανά, θα χουμε την υγειά μας...
    προσωπικά δε θέλω τίποτε άλλο...πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. katabran τίποτε άλλο δεν μετράει τόσο και έτσι όσο η υγεία (κι ας είναι μια χιλιοειπωμένη φράση).

    Όσο για τον απλωμένο τραχανά, είναι μια κατάσταση που ζηλεύω πολύ συχνά. Ναι, ναι ζηλεύω να είμαι απλωμένη στον ήλιο σαν τραχανάς.

    (με συγκινήσατε που προσέξατε τον καινούργιο μου καναπέ ο οποίος είναι ιδιαιτέρως αγαπησιάρικος και τρυφερούλης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή