Σελίδες

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

"να περικυκλωθεί η Ελλάς δια μεγάλου τείχους"

Βρέθηκε ένας άνθρωπος να δωρήσει στο ελληνικό κράτος ένα (1) εκατομμύριο. Και δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Αυτό βέβαια έγινε το 1884... Προς θεού μη σκεφτείς οτι μπορεί να είδα καμία ομοιότητα με το ¨τρεις λαλούν και δυο χορεύουν".
Τώρα το πως μου ήρθε να το αναρτήσω αυτό σήμερα, δεν το ξέρω.
Το βρήκα μπροστά μου και είπα να γελάσουμε παρέα.




10 σχόλια:

  1. Μα δεν ήταν καταπληκτικοί οι όχι και τόσο μακρινοί πρόγονοί μας;! Οι εφημερίδες του 19ου αιώνα ήταν γεμάτες με εξαιρετικές σελίδες χιούμορ. Μετά σοβάρεψε το έθνος...

    Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε σε τι πειρασμό βρίσκομαι καθημερινά, με όσα διαβάζω (ναι εφημερίδες του τότε εννοώ) και πόση προσπάθεια χρειάζεται για να μην κάνω κάθε μέρα, τουλάχιστον δέκα αναρτήσεις, με άρθρα της εποχής.

    Καλησπέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας καταλαβαίνω. Το είχα κάνει πέρυσι για μερικές εβδομάδες. Το κάνω πού και πού πια. Όχι, καθημερινά, όπως εσείς. Και καταλαβαίνω τον πειρασμό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να... ενδώσετε.

    Καλησπέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικό άρθρο! Το ζήλεψα.
    Σήμερα πάντως το "περί υψώσεως εξέδρας" πρόβλημα δεν τίθεται (πού να το είχε φανταστεί ο μαύρος ο συντάκτης, δεν ήταν και ο Ιωάννης), το έχει λύσει η τεχνολογία κι έτσι έχουμε όλοι βήμα. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μικρέ μου Ράκε, αν ενδώσω θα το πληρώνετε και εσείς. Μη με προκαλείτε σας παρακαλώ. ήδη αρκετά ταλαιπωρούμαι :) (που να σας δείξω και τα βιβλία του δημοτικού της εποχής...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Riski... αυτά τα τάχα μου ζήλεψα, είναι φανερό οτι τα λες για να απαλύνεις τις εγκληματικές σου περιγραφές και τις πομπές σου. Κι αυτά τα "εγώ θα κόψω το κρασί" να τα πείς πουθενά αλλού - ακούς εκεί που θα μου βάλει και όρο να την πιστέψω!!!

    (για να μην αναφέρω οτι ούτε καν σκέφτηκες να βελτιώσεις λίγο τη θέση σου, με ένα κέρασμα... άντε γιατί α!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα, ρωτάς αν τόλμησα η μαύρη να προτείνω κέρασμα με τέτοιο ύφος που είχες; Απ' τα μούτρα μ' έπιασες, ό,τι βρήκα πρόχειρο προφασίστηκα για να σε καλμάρω.
    Να, κοίτα. Κρατάς μούτρα ακόμα κι εδώ, που μιλάμε για το αρθράκι και μυρίζει χαρτί. Πάλι με ψάρωσες. :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Μικρέ μου Ράκε..." :lol: :lol: :lol:

    Κάντε ό,τι θέλετε. Αλλά γιατί θα το πληρώσω κι εγώ και τι και πώς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Riski... Riski λέω... με θωρείς πως σε θωρώ; ( :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ κ. Κουρελάριε... σας απάντησα; Όποιος παραπονεθεί, θα τον στείλω σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή